Muhasebeciler Odası, Ticaret Borsasını ziyaret etti

Osmaniye Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (OSMMMO) Yönetim Kurulu Üyeleri, Osmaniye Ticaret Borsasını ziyaret etti.
Ziyarette OSMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Gülsoy, Başkan Yardımcısı Osman Tülücü, Sosyal Faaliyetler Komitesi Başkanı Sebahattin Aydoğan ve Muhasebeci Hatice Hocaoğlu Korkmaz yer aldı.
Muhasebeciler Odası heyetini Borsa Meclis Başkanı Seyfettin Şehitoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet, Yönetim Kurulu sayman Üyesi Yaşar Kırcılı ve Meclis Katip Üyesi Mehmet Demir karşıladı.
OSMMMO Başkanı Seydi Gülsoy, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart tarihleri arasında Muhasebe Haftasının kutlandığını belirtti. Gülsoy, muhasebe ve mali müşavirlik hizmetlerinin, ülke ekonomisine ve işletmelere kattığı değerin öneminden bahsetti.
Osmaniye Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sait Çenet ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, muhasebeciler haftasını kutladı. Osmaniye Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Kasım Karadağ